Kostrådgivning & träningsschema

Med rätt kost och näring kommer du långt i strävan efter en hälsosam livsstil.

Om kostrådgivning & träningsschema

Behöver du hjälp med sundare levnadsvanor ? Jag hjälper dig med person anpassat kostschema även om du inte lägger så mycket tid på träning, det går att uppnå mycket bra resultat genom att bara ändra sin kosthållning.
Är du tränande och önskar nå dina mål inom träningen mer effektivt så är kosten en högst vital del för att du ska uppnå resultat. Du vill ju förse din kropp med det ultimata bränslet för dina mål oavsett om det gäller att genomföra ett vasalopp, gå ner i vikt eller bygga muskelmassa. Allt handlar om att få bättre rutiner kring Din kost och lära Dig mer om hur viktig kosten är för din framgång.
Jag skapar ett person anpassat kostschema baserat på hur din vardag ser ut och vad du helst vill och kan äta. Har du allergier är vegetarian, glutenallergiker eller laktosintolerant så löser vi det också.
Vill du ha mer struktur i din träning så erbjuder jag även individuella träningsscheman för att optimera dina resultat.

Pris:

Träningschema 1200:-
Kostschema 1200:-

 

Så här går det till:

Du kontaktar mig via wellnesschange@hotmail.com

Återkoppling sker kort därefter via mail där du ombeds fylla i ett formulär med lite frågor, samt kompletterande info. När du fyllt i detta formulär så skickar du det i retur till mig.

Jag börjar mitt arbete och återkopplar till dig, så går vi igenom mitt förslag till upplägg.

Känns det bra så startar vi omgående, och i samband med detta så får du en faktura och dina upplägg skickas till dig via mail.

 

Kontakta mig här

Sociala medier

Boka tid här

Hos Wellness Change så kan du även betala med actiway, medical finans och klarna!