Personlig träning

Jag tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen.

Om personlig träning

Mitt mål oavsett om du är nybörjare eller rutinerad är att träning skall bli en rutin i din vardag och att du skall hitta glädjen i träningen. Att träna rätt och jobba med rätt muskler är grunden i mitt tankesätt.  Genom att se hur din rörlighet i muskulaturen fungerar och periodisera din träning så kommer du dessutom utvecklas ännu mer.

Jag lär dig nya övningar, får dig att hitta muskelkontakt, förbättrar din teknik, och framförallt ger dig ny och inspirerande motivation – jag vill att du ska tycka att träningen blir en livsstil som gör dig glad, får energi och du ser de förändringar i din fysik som du vill uppnå.

Känner att du att du står still i utveckling och att resultaten har avstannat? Kontakta då mig så ska vi tillsammans ändra på detta.
Jag arbetar och bor i Västerås.

Skulle klienten p g a skada/sjukdom inte kunna genomföra överenskommet upplägg fryses avtalet i max 3 månader, läkarintyg krävs. 

 

Pris:

1 Timme 800:-
(tillval av skräddarsytt kostschema/ träningsschema 1200:-)

10 Timmar 6 500:-
(tillval av skräddarsytt kostschema/ träningsschema 1200:-)

25 Timmar 15 000:-
(tillval av skräddarsytt kostschema/ träningsschema 1200:-)

50 Timmar 25 000:-
(tillval av skräddarsytt kostschema/ träningsschema 1200:-)

 

Så här går det till

– Du kontaktar mig via wellnesschange@hotmail.com

– Återkoppling sker kort därefter via mail där du ombeds fylla i ett formulär med lite frågor, samt kompletterande info.

– När du fyllt i detta formulär så skickar du det i retur till mig. Jag börjar mitt arbete och återkopplar till dig, så går vi igenom mitt förslag till upplägg.

– Känns det bra så startar vi omgående, och i samband med detta så får du en faktura och dina upplägg skickas till dig via mail.

– Kostnaden kan betalas via KLARNA i egen takt

 

Kontakta mig här

Sociala medier

Boka tid här

Hos Wellness Change så kan du även betala med actiway, medical finans och klarna!