Kontakta mig här!

Behöver du hitta motivationen till din träning igen? Vad du än har för mål med din träning och vad du vill uppnå som person så finns jag här för att hjälpa dig. Jag jobbar med olika människor och tillsammans sätter vi upp ett mål som de vill uppnå med sin träning.

Wellnesschange profile (1)

Vill du veta mer om en livsförändring?

  • Kosten och planen för träning är skräddarsydda utefter dina mål
  • Du kan träna hemma, ute eller på gymmet - dina val
  • Har hjälpt många kvinnor med viktminskning/ livsförändringar/bättre hälsa
  • Tillgång till Wellnesschanges hemliga Facebook-grupp
  • Få alla dina frågor besvarade varje vecka 2ggr i veckan

Lyssna på videon här och ansök om du tycker att det är intressant:

"SE POSITIVT OCH TA HAND OM DIN KROPP"

Kasta bort dom extra kilona med ett nära samarbete med mig.

Ann-Sofie PT_1856[394]

PT Online

Genom att sköta coachingen online är det lättare för dig att följa ditt personligt utformade program och resultaten blir därmed bättre!

Jag jobbar även rikstäckande med PT verksamhet och kostrådgivning på distans.

Detta innebär att jag kommunicerar via mail och Skype för att hjälpa dig nå dina mål. För att du ska nå dessa mål, så finns möjlighet att få följande: Individanpassat träningsprogram. Personligt kostupplägg Veckovis uppföljning och återkoppling. Justering av kostupplägg vid behov.

Personlig träning

Jag tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen.

Om personlig träning

Mitt mål oavsett om du är nybörjare eller rutinerad är att träning skall bli en rutin i din vardag och att du skall hitta glädjen i träningen. Att träna rätt och jobba med rätt muskler är grunden i mitt tankesätt. Genom att se hur din rörlighet i muskulaturen fungerar och periodisera din träning så kommer du dessutom utvecklas ännu mer.

Jag lär dig nya övningar, får dig att hitta muskelkontakt, förbättrar din teknik, och framförallt ger dig ny och inspirerande motivation – jag vill att du ska tycka att träningen blir en livsstil som gör dig glad, får energi och du ser de förändringar i din fysik som du vill uppnå.

Känner att du att du står still i utveckling och att resultaten har avstannat? Kontakta då mig så ska vi tillsammans ändra på detta.
Jag arbetar och bor i Västerås.

Skulle klienten p g a skada/sjukdom inte kunna genomföra överenskommet upplägg fryses avtalet i max 3 månader, läkarintyg krävs.

Så här går det till

– Du kontaktar mig via wellnesschange@hotmail.com

– Återkoppling sker kort därefter via mail där du ombeds fylla i ett formulär med lite frågor, samt kompletterande info.

– När du fyllt i detta formulär så skickar du det i retur till mig. Jag börjar mitt arbete och återkopplar till dig, så går vi igenom mitt förslag till upplägg.

– Känns det bra så startar vi omgående, och i samband med detta så får du en faktura och dina upplägg skickas till dig via mail.

Träningsscheman & Kostschema

Med rätt kost och näring kommer du långt i strävan efter en hälsosam livsstil.

Om kostrådgivning & träningsschema

Behöver du hjälp med sundare levnadsvanor ? Jag hjälper dig med person anpassat kostschema även om du inte lägger så mycket tid på träning, det går att uppnå mycket bra resultat genom att bara ändra sin kosthållning.

Är du tränande och önskar nå dina mål inom träningen mer effektivt så är kosten en högst vital del för att du ska uppnå resultat. Du vill ju förse din kropp med det ultimata bränslet för dina mål oavsett om det gäller att genomföra ett vasalopp, gå ner i vikt eller bygga muskelmassa. Allt handlar om att få bättre rutiner kring Din kost och lära Dig mer om hur viktig kosten är för din framgång.

Jag skapar ett person anpassat kostschema baserat på hur din vardag ser ut och vad du helst vill och kan äta. Har du allergier är vegetarian, glutenallergiker eller laktosintolerant så löser vi det också.
Vill du ha mer struktur i din träning så erbjuder jag även individuella träningsscheman för att optimera dina resultat.

Företagsträning

Jag kan erbjuda ett företagspaket som är en perfekt möjlighet för dig och ditt företag att skapa hållbara, starka och välfungerande team.
Mår man bra så presterar man bra!

Om företagsträning

Specifika skräddarsydda träningsupplägg erbjuds, specialanpassade för var och en. Om utrymme finns i era lokaler har jag även möjlighet att komma ut till er arbetsplats och träna er där. Alternativt där jag befinner mig i gymlokalerna centralt i Västerås. Bor ni utanför Västerås finns möjligheter också.

Vid bokning av träning i grupp.

Vid bokning terminvis 12 veckor.

Föreläsningar

Det jag kan erbjuda i grupp träning till anställda i grupp är fys, cirkel, utomhusträning, core-pass, rörlighetspass, bootcamp, yoga.

Så vad väntar ni på? Vill ni ha glada, starka och hälsosamma anställda och medarbetare? Vill ni tillsammans bygga självförtroende, laganda och starka team?

Välkommen att kontakta mig för en offert.

Jag är redo! Är ni redo?

foretagstraning

Tävlingscoachning

Är du sugen på att ta träningen ytterligare en nivå och känner för att prova på att tävla? Jag har lång erfarenhet av både träning, tävling och kost, inför ett scenframträdande. Vill du ha support hela vägen?

Detta ingår i coachningen:

– Individuellt kostschema

– Personligt träningsschema där vi jobbar med dina svagheter

– Fettmätningar och formkoll

– Justering av träning och kostschema efter vägen mot scenen

– Poseringsträning , scenframträdande, gångteknik I-walk m.m

– Teknikträning

– Tömnings & Laddningsschema

– Coaching backstage inför tävling

– Eftercoachning (kostschema efter tävling för att hålla formen och motivationen)

Så här går det till

– Du kontaktar mig via wellnesschange@hotmail.com

– Återkoppling sker kort därefter via mail där du ombeds fylla i ett formulär med lite frågor, samt kompletterande info.

– När du fyllt i detta formulär så skickar du det i retur till mig. Jag börjar mitt arbete och återkopplar till dig, så går vi igenom mitt förslag till upplägg.

– Känns det bra så startar vi omgående, och i samband med detta så får du en faktura och dina upplägg skickas till dig via mail.

LPG Weightloss 12 veckor

Förbättrar din återhämtning och prestation under träning.

107999FC-9428-4B46-BEBA-2C2971336084[395]
Om LPG weightloss 12 veckor

Jag erbjuder även något extra utöver behandlingar inom LPG Endermologi massage. För optimala resultat så kan vi i detta paket erbjuda personlig kostrådgivning inkl. kost schema.

Där du går igenom med vår kostrådgivare och Personlig Tränare vad som krävs under dessa 12 veckor för att du ska uppnå dina resultat. LPG Endermologi massage fungerar absolut bäst i kombination med rätt kosthållning och träning.

Reducerar celluliter, framhäver kroppens konturer, reducerar överflödigt fett, formar och lyfter rumpan, ökar fettförbränningen, slimmar figuren, minskar cirkulations problem, förbättrar din återhämtning och prestation under träning. Din livs viktigaste resa!
Är du redo har vi verktygen.

Jag är redo! Är du redo?

Tjänster

Genom att sköta coachingen online är det lättare för dig att följa ditt personligt utformade program och resultaten blir därmed bättre!